piñatapiñata

Ibland snurrar det lite innan man träffar rätt.

push the button - pull the trigger - climb a mountain

Publicerad 2010-09-13 22:53:25 i Allmänt,



Solskenet botade min melankoli. Tog mig ut på stan. Åkte spårvagnen. Över bron, den bästa stunden på resan. Att sväva över älven och se ut över de ståtliga lyftkranarna, vattnet, bergen, skeppen, staden.. Då tror jag att jag älskar Göteborg litegrann.

Satt på Universitetsbiblioteket och tog mig igenom artikeln inför imorgon. Gick runt i solen och njöt. Åkte hem och var huslig. Tvätt, bak, disk.. och en massa plugg. Jagar, jäktar för att komma ikapp. Men alla dessa ord är mig övermäktiga (så känns det ibland åtminstone) Men jag ska klara det! Som tur är så är det roligt.

Gav upp försöket att sitta hemma i lägenheten och läsa, så jag packade Detektivbyrån-kassen och klättrade upp på berget i Hisingsparken. Och blev förälskad. I utsikten, i klipporna, i träden, i solen och den fria luften och horisonten. Fick perspektiv. Det är något speciellt med berg.

Sen fick jag mysa lite med min fina Sandra <3

Allt känns så mycket bättre idag.

Saker känns möjliga.

Det finns något som brinner igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Lindyhoppande klänningsnörd med passion för trevliga saker som feminism, miljö, musik, retro/vintage och kultur. Läser till en kandidatexamen i Globala Studier i staden jag kommit att älska - Göteborg. Här skriver jag om stort och smått, argt och glatt. När andan faller på.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela