piñatapiñata

Ibland snurrar det lite innan man träffar rätt.

ding dong

Publicerad 2010-12-17 13:22:56 i Allmänt,

Här ska jag fira jul i år.

"Brändeborgs Gamla Skola- romantisk sekelskiftesidyll."

Hela tjocka släkten (eller, ja, halva om man nu ska var petnoga) ska tryckas in i detta underbara hus och sen leka julidyll i fyra dagar. Vi har helt enkelt hyrt det här huset i södra småland. 400 kvadrat, rätt skönt med gott om plats med tanke på alla småttingar som ska med. Vi gjorde en liknande grej för typ 8 år sedan, då körde vi upp till Värmland och firade där. Det var så skönt att åka bort och samla alla på ett och samma ställe. Det blir mycket lugnare då, och man fokuserar på att faktiskt umgås med varandra. Istället för att man ska idiotstressa för att fixa och dona. Nu hjälps man åt och tar dagarna som de kommer. Manãna Manãna liksom..

Pudra lite snö på den här bilden så fattar ni grejen.
För mig, som dyrkar julen, är det här en dream come true.

Behöver jag säga att jag längtar?

Kommentarer

Postat av: sara.

Publicerad 2011-02-19 14:41:00

hejsan hej ser att ni har hyrt den gamla skolan, vi hade tänkt åka dit över påsk.



Hur var det?

o är uthyraren seriös?

mvh sara

Postat av: Jessica

Publicerad 2011-02-19 22:05:17

Hej!

Det är en riktigt fin stuga, med väldigt gott om plats! Det var nästan så vi tyckte den var för stor, och då var vi ändå 17 personer :) (varav 6 var barn) Det är mysigt inrett och fullt av små kaminer och öppna spisar. Vilket var tur för när vi kom dit var det ingen värme i huset för pumpen hade fryst sönder! Iskallt! Men då ringde vi uthyraren som skickade dit en man som bodde i närheten. Han hjälpte till och tillslut fick vi igång det. Men vi tyckte det var dåligt att de inte kollat så värmen var igång innan. Men ska ni dit vid påsk borde det vara lugnt, nu var det ju extremt kallt! Men ni kan ju ändå fråga för säkerhets skull om de har satt igång värmen, för det tar ju lång tid att värma upp ett så stort hus!

förutom det praktiska strulet så var det en seriös uthyrare, inga problem i övrigt!

trevlig påsk :)

mvh, jessica!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

Lindyhoppande klänningsnörd med passion för trevliga saker som feminism, miljö, musik, retro/vintage och kultur. Läser till en kandidatexamen i Globala Studier i staden jag kommit att älska - Göteborg. Här skriver jag om stort och smått, argt och glatt. När andan faller på.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela